Post by arenfiexoober on Feb 16, 2022 1:27:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Block - Puzzle Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Block - Puzzle Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code begaliniai pinigai ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Block - Puzzle Legend 2022 version ▞▞▞
Man patinka žaidimas, suprantu, kad reikia dėti reklamas, bet skelbimų kiekis žaidime yra nerealus
Tai nuostabus žaidimas, bet kai pažaidžiu žaidimą, jis sustoja ir sako, kad turėčiau pranešti, bet kai paspaudžiu šią parinktį, jis neatsidaro
Jei jums patinka tokio tipo žaidimas, tai jis. Visi skelbimai yra 5 sek. ar trumpesni. Kiekvienam lygiui galima patobulinti, jei norite žiūrėti skelbimą, daugiau. Jokių monetų, jokių konkursų (150 lygiu) ir niekas nesistengia priversti tavęs išleisti pinigų. Tiesiog ŽAIDIMAS
Man patinka žaidimas, bet pastaruoju metu kažkas rimtai negerai. Žaidimo viduryje jis sustoja ir ekranas tampa juodas.
Tikrai patiko vertas dėmesio žaidimas
Ger
Lengvi žaidimai. Kažkas praleisti laiką. Jums nereikia sunkiai galvoti. Grafika gera, o taisykles lengva suprasti
Labai smagu, neapsunkinta skelbimų, geras darbas!
Atpalaiduojantis, malonus, bet šiek tiek per daug reklamos
Lengvas žaidimas, kurį galėtų žaisti 6 metų vaikas. Nežinote, kodėl žmonės skundžiasi skelbimais – juos galima praleisti per 5 sekundes. Man tai patinka, bet aš norėčiau, kad kas 10 lygių (arba 20 surinktų žvaigždžių) būtų atlygio skrynia. Bet kokį atlygį duodate už žaidimą, kuriam niekada nereikia stiprintuvų? Rimtai! Apibendrinant: tai juokingai lengva, gera atsipalaiduoti ir net nemanau, kad galite išleisti pinigų. Jums NIEKADA nereikės žiūrėti skelbimo, jei norite atlikti daugiau judesių arba priversti stiprintuvus įveikti sunkų lygį. Jų nėra!
Fruit Block - Puzzle Legend Vabaajamängud vfl
Priklausomybę sukeliantis žaidimas. Be pinigų čiulpia saldainių simpatiją. Premiją perka pridedant. Nė vienas iš jų nėra toks ilgas.
Man labai patinka žaisti su šiuo įdomiu ir sudėtingu žaidimu!
Skelbimai nuolat pasirodo per žaidimą, kurį reikia išvalyti ir iš naujo nustatyti, kad būtų pašalintas
Ką tik pradėjau žaisti, bet žaidimas privertė peržiūrėti, bloga strategija
Oho kelias į daugybę skelbimų. Jums vėl ir vėl pasirodydavo „įvertink mus“, todėl aš tai padariau, mano atlygis? Uždariau tai ir jūs, vaikinai, man parodėte skelbimą. Žaidimas yra įdomus ir reikalauja tam tikro iš anksto. Bet kai sumažinsite skelbimų skaičių, galiu jį įdiegti iš naujo. Įspėjau visus mano draugus.
Fruit Block - Puzzle Legend Įprastos temos zhjl
Zaidimas geras 3d
Per daug priedų, kaip įprasta tokio tipo žaidimuose.
Geras žaidimas, tačiau niekada nemačiau programos su tiek skelbimų. Jų buvo per daug, tai per daug erzino
Nesunku, skelbimai trumpi
patinka žaidimas tiesiog per daug skelbimų tarp žaidimų
Daug skelbimų, tačiau žaidimas leidžia žaisti nuolat, jei turite šiek tiek kantrybės. Aš žaidžiau visus galimus lygius skirtinguose įrenginiuose. Manau, kad tai geras būdas gaišti laiką, bet mane lengva linksminti.
Man patinka šis žaidimas, bet nėra atnaujinimų, nes 2 mėnesius laukiau naujo šio žaidimo lygio. Aš baigiau visą 1630 lygį. Mačiau atnaujinimo klaidų pataisymus ir taip pat laukiu, kad netrukus pasirodys.
Per daug skelbimų. Tai erzina
Man patinka šis žaidimas. Bet per daug skelbimų... net ir išjungi internetą. nerekomenduojama vaikams. pašalinsiu..
Patinka tai lengva ir puiki grafika, ačiū
Du kartus įveikiau lygį, nesąžiningai. Smagu ir lengva, pažiūrėsiu, kiek ilgai pasiliksiu.Tai kaip ir visi kiti žaidimų žaislai
Gerai, šis žaidimas yra labai priklausomas ir jis gauna A bc, jis yra visiškai nemokamas! Rekomendavau jį savo draugams ir šeimai. Manau, kad reikia pridėti daugiau lygių. Pasiekiau 1630 ir viskas...DAUGIAU lygių...prašau ir ačiū, atnaujinkite. Nemėgstu tai pašalinti, bet neatrodo, kad nauji lygiai greitai pasirodys
Mėgaukitės, bet lėtai atnaujinimo lygiu. Negalite kovoti su saldainių simpatijomis
Per daug skelbimų, aš neleisiu savo 9 metų berniukui žaisti su visais šiais skelbimais. kai kurie netinka jo amžiui
Norėtųsi, kad nebūtų tiek daug priedų. Po kiekvieno lygio pasirodo vienas. Jei būtų galimybė mokėti už „Add Free“, aš tai padaryčiau.
daug skelbimų nenoriu mokėti, kad atsikratyčiau skelbimų, bet tikrai beveik kiekviename lygyje ir kiekvieną kartą atidarius dėžutę rrgg ištryniau žaidimą
Man patinka, kaip šis žaidimas veikia. Esu 98 lygyje ir net jei nelaimiu lygio pirmą kartą, paspaudžiu BC, NEBŪSIU NUGALUTAS! Tai taip pat naudinga mano Parkinsono ligai, rankų akių koordinacijai ir padeda mano trauminiam smegenų pažeidimui, padeda spręsti problemas ir susikaupti, taip pat stengtis kontroliuoti savo emocijas. Po kurio laiko mano smegenų pažeidimas pradeda varginti dėl perkrovos. Ačiū už šį žaidimą.
tai per daug vaikiška. pagerinti savo programos standartą. vaikai mobiliuoju telefonu nesinaudoja reguliariai, todėl kurkite žaidimus ir programėles taip, kad jie atitiktų mobiliųjų naudotojų lygį.
Linksmas žaidimas. Suteikia pagalbą kiekvienam žaidimui. Yra daug skelbimų, bet galite paliesti, kad tęstumėte žaidimą. Skirtingai nei daugumoje žaidimų, dabar yra skelbimų, kuriuos turite žiūrėti ir kurie labai trukdo žaisti.
Fruit Block - Puzzle Legend Vabaajamängud pht
Tai labai lengva žaisti ir šaunu
Pakankamai smagu, bet kiekvieną kartą, kai laimite lygį arba spustelėsite bet ką, pasirodo skelbimas. Per daug!
Taip, man patinka šie gražūs Fruit Block žaidimai ir tikiuosi, kad bus galimybė mesti iššūkį ir su kitais žaidėjais bei daugybe reklamų
Žaidžiant žaidimus trikdoma daugiau skelbimų..
Saunus
구워요! 캐주얼 게임 xrh
Buvo smagu žaisti
Fruit Block - Puzzle Legend Інше wnmb
Mėgstu žaidimą, bet priedai po kiekvieno lygio labai erzina
Tai geras laiko žudikas, 483 lygis ir vis dar skaičiuojamas. Tai labai paprasta. Neturiu priekaištų. Ką tik išjungiau mobilųjį internetą, jei nenorėjau matyti skelbimų. Vis tiek galiu žaisti neprisijungęs.
Man nepatinka žaidimas dėl reklamų. Prašome dirbti, kad pakeistumėte tai, kas yra.