Post by arenfiexoober on Feb 16, 2022 1:52:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ World War 2: Shooting Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World War 2: Shooting Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nekonečný hack krystalů ▞▞▞
▞▞▞ World War 2: Shooting Games 2022 version ▞▞▞
Hra stále zamrzá, úspěšně jsem prošel 2 úrovněmi, nezamrzl jsem každé kolo?
World War 2 Heroes to zvládli lépe. Mapy jsou směšně malé. V podstatě se pokusili znovu vynalézt kolo pomocí bloku dřeva.
第二次世界大戦 - 銃撃戦 (FPS オンラインゲーム) アクション dac
Hra mě celkově baví, ale je tu jedna věc, kterou není možné udělat a která by hru zlepšila a udělala ještě lepší. Jde o to, abychom mohli prodávat zbraně, v tom případě bychom my, hráči, měli větší množství peněz a my bychom mohli naše zbraně upgradovat a koupit lepší, protože stříbro vyhrané hru od hry prostě nestačí.
fajn hra
Dobrá grafika a plynulá hra. Trochu se opakující, mohly by se hodit nějaké nové úrovně. Jak jsem viděl v jiné recenzi, a tedy jen 3 hvězdičky, jakmile se dostanete na úroveň 35, budete povýšeni na novou úroveň obtížnosti a stojíte proti novým lidem se zbraněmi, které, jak se zdá, zabíjejí jedním výstřelem. jakoukoli vzdálenost. Frustrující do té míry, že už mě to nebaví. Nikdy jsem nebyl nucen sledovat reklamu, takže je to skvělé plus!
bylo by to skvělé, ale příliš mnoho reklam
Není co vytknout. Super grafika, hratelnost, a hodně velký zabiják času...
Jako hra, ale pes ve hře mě trochu podvádí, zvláště když potkám hráče na vysoké úrovni. Děkuji
Zahrnout možnost automatického spouštění a přidat vozidla, která by byla pěkná, by z ní rozhodně udělala 5hvězdičkovou hru
Miluji tuto aplikaci, když funguje. Problém je a důvod, proč jsem dal tři hvězdičky, je, že aplikace neustále padá. Sotva se mi podaří dokončit celou bitvu. Možná 1 z každých sedmi bitev, které skutečně dokončím. Je to opravdu frustrující a jsem připravený smazat aplikaci všechny dohromady, než tento telefon rozbiji. Přeji si, aby vývojáři pomohli vyřešit tento problém.
je to dobře zpracované
Tato hra je úžasná, ale ztratil jsem veškerý svůj pokrok, jak to prosím dostanu zpět
Nej hra
Náročné, ale ne přehnaně těžké. Peníze pomáhají, ale nejsou nezbytně nutné k tomu, aby člověk dělal dobře.
Hra byla dobrá a úžasná, ale pokaždé, když ji hraji, zamrzla, prosím, opravte tuto chybu a nemohu chybu nahlásit, protože může zamrznout, když se ji snažím nahlásit
je to opravdu skvělá hra, ale stačí si stáhnout všechny reklamy, které musíte sledovat, abyste získali odměnu poté, co dosáhnete vyšší úrovně
Hrdinové světové války jsou mnohem lepší!
Lol haha nechte si pospíšit na úroveň 35 a pak už jen stěží můžete soutěžit o jeden nebo dva výstřely a vaše mrtvé. Na úrovni 35 je to síla ke koupi a vy chamtivci nemůžete říct nic jiného. Je to doslova hra o peníze. Osvoboď můj zadek jo na týden, protože to je vše, co potřebuješ k levelu na 35, pak levelování táhne, protože tě zastřelí zbraň za 50 nebo 100 dolarů a pes, který neumře, haha to je vtip
Zpočátku je to dobrá hra, ale když se dostanete na vyšší úrovně, je zřejmé, že vyhrát se vyplatí. Ostatní týmy mají mnohem lepší zbraně a jsou často naskládané. Budete muset hrát dlouho, abyste si mohli dovolit lepší zbraně na vyšších úrovních, abyste udrželi krok. Jinak je zábava hrát.
Tato hra je SKVĚLÁ, moc ji miluji, jsem na maximální úrovni a co mám v plánu, koupím si druhou světovou válku 2 a půjdu na maximální úroveň a ty, kdo každý tuto hru vytvořil😁😁🤍
skvělé hry Jen mě trápí, když vidím nepřítele, kterým mohou být moje vlastní oči.
Stejně jako ve hře vždy vyhraju hru tak snadnou, díky které je tato hra v mnoha úrovních, je to tak snadné, že také získám silné zbraně a zabiju mnoho nepřátel. Vyhrál jsem Allies team a axis team mám Owen gun, kulomet a pušku díky 🙏👍
Skvělá hra 😈
Líbí se mi tato hra....je to zabiják času....krásná grafika i ovládání je úžasné!! Pokračuj v dobré práci!!
Je to dobrá hra nikdy se seká
Jedna z nejlepších online FPS her, jakou jsem kdy v životě hrál. Grafika je prostě WOW. Vysoce doporučeno
Miluji hru... Ale pistole jsou příliš drahé
Koala Crush アーケード rcah
World War 2: Online Spiele FPS Action idz
Vždy ztrácí spojení se serverem, i když je připojení k internetu v pořádku
Jedna z mých oblíbených her a sortiment zbraní a map je úžasný. Důvod, proč jsem tomu dal čtyři hvězdičky, je ten, že od nové aktualizace, kdykoli jdu do bitvy, zamrzne a nemohu nic dělat, opravte to prosím. Také by bylo skvělé mít větší mapy a vozidla.
Zatím mě to bavilo, ale někdy narazím na hráče se slabšími zbraněmi, než mám já, a i když na ně vyplýtvám všechny své zásobníky, zdá se, že způsobují větší poškození než já a sotva jim po brnění poškrábu zdraví
Hrajte, abyste vyhráli hru. Začátek je dostatečně zábavný, ale během několika levelů jsou členové, kteří nejsou ochotni vyhodit 100 $ skutečných peněz za fiktivní zbraně a BS, aby zůstali ve hře konkurenceschopní, výrazně překonáni do bodu, kdy není potřeba žádných dovedností jako zbraní těch, kteří jsou ochotni. platit jsou tak OP. V podstatě se z toho stává hra 1 výstřel 1 zabití pro lidi, kteří jsou ochotni utratit stovky a pro nás ostatní je to jen ztráta času a frustrace.
World War 2: Bắn súng FPS Hành động pgvo
Dobrá mobilní fps hra, ale podle mého názoru žádné fps nepřekoná COD mobile. Jsem spíše hráč FPS Battle Royale, takže bych rád viděl, že to přijde do této střílečky.
gh
Úžasná hra, jen grafika a rychlost pohybu potřebují drobné úpravy
Je to dobré, ve hře můžete dělat spoustu věcí, žádné velké zpoždění. Nevýhody, málo map, snadná střelba, nůž je OP. Kromě toho je to určitě dobrá hra. Chcete-li, přidejte další mapy, vzhledy a výhody/zbraně. DOBRÁ HRA THO
je to moc rychlé, pro moje oči., 😁😁😁 ale můj 8letý synovec si to užívá...takže 👍
dobře
Podařilo se odehrát ještě několik zápasů. Bylo to v pořádku. Mechanika je v pořádku.
Úžasný vzhled a dojem na fps, (GRAFIKA) další úroveň. Určitě stáhnout
Velmi špatně zaostává a všichni hráči zamrznou, což mi umožňuje projít celou desku a zabít několik hráčů, než vůbec vystřelí.
Fajn