Post by arenfiexoober on Feb 16, 2022 1:46:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ rohkem märke häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop 2022 version ▞▞▞
Ei ole väga lõbus
Kogu a3g võidavad baleerinid ja siis kui olen baleriiin siis võidab hip-hop
Tundub äge
Nii kahe ma kirjutasun pimedas0
Ei meeldi
Pärast 4-päevast kasutamist .....ei saa käivituda tähendab, et see ütleb alles pärast rakenduse avamist, et ainult laadimine ja laadimine ja laadimine...lahendage see probleem kohe, et saaksin anda sellele 4 või 5 tärni või anda meile võimalus rakendust värskendada, et saaksin mängu alustada...!!
See on tore mäng lõbusate ja kenade kleitidega. Aga ma ei saa lahti spaad, arstid jne. Aga lõppude lõpuks tore mäng....
See mäng on väga igav, kui esimest korda mängu sattusin, tahtsin kohe mängust lahkuda. Seal öeldakse, et see mäng on mõeldud teismelistele, kuid ma mängisin seda 5-aastaselt ja sain juba aru, kuidas seda mängu mängida. See mäng peaks olema kõigile, mitte teismelistele!
Imeliselt.......õudne, sellel mängul on suurepärane graafika ja vinge rõivakujundus. Kuid alati on lisamine või see on üliaeglane ja see on nii tüütu, kui ma üritan midagi lükata, et see kas vajutab midagi muud või hangub, ma ei soovita seda mängu alla laadida...... KUNAGI
See on rumal mäng. Ma proovin seda kustutada, kuid see ei kustuta minu seadmest.😡😡Palun parandage see kohe.
Päris hea , aga alati võiks parem olla.😉
Mulle ei meeldi, et asjade avamine võtab kaua aega ja laadimine võtab kaua aega. Ja et ma ei saa spaas käia 😭. Aga kuigi mulle ikka meeldib.p
Halbade reklaamide jaoks ja kui on kleit ja sellel on reklaam, siis klõpsa sellel reklaame pole, sa tahad kleiti, kuid EI ON ÜLES
Ma tõesti naudin seda mängu. Mulle meeldib, et see päästab teie taseme mõlemas meeskonnas. Mulle meeldib ka see, et saate meeskonda vahetada. Heliriba on hea, graafika on hea ja mäng on suurepärane. Jätkake kookosmängude tegemist.
palju reklaame ja halb ekraan
Mäng on väga tore ja meelelahutuslik, kuid võimalus kasutada päris raha mõne tantsuliigutuse, riiete ja muu avamiseks ei sobi mulle eriti hästi. Võib-olla saate avada, vaadates videot või teenides nende ostmiseks tantsuga raha.
see mäng on nii lahe ja vinge, ainuke halb asi oli see, et seal oli nii palju reklaame, aga peale selle oli see hea mäng, mulle meeldis see
Ma armastan seda mängu. Mina isiklikult tantsin ise. Ma ei tea, mida veel öelda peale selle, et see mäng mulle meeldib ja ma arvan, et liigutused on kasulikud, kui tahad ise tantsu välja mõelda või liigutust harjutada, nii et minu arvates on see suurepärane rakendus
See mäng on lastele nii lõbus ja ma arvan, et sellel mängul peaks olema parim tase, mul oli nii lõbus, ainuke asi, mis Riley lahe ei ole, on tantsude ja muu ostmine, kui see saab tasuta olla, läheksin hulluks, aga jah. nii lõbus!!!
Tõesti tore mäng...aga on probleem, mille installisin ka varem ja salvestusprobleemide tõttu desinstallisin selle, aga nüüd, kui installisin. See näitab laadimist..... Ootasin 5-10 minutit, kuid midagi ei juhtunud Olen selle asja pärast väga kurb. Ma tahan seda mängu mängida, kuid ma ei saa sel põhjusel. Plzzz abi😣
Войска 1917: окопная война Первая мировая война Стратегии llfo
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Pro příležitostné hráče tiaf
see on lõbus, kuid vajab vähem reklaame ja rohkem värskendusi
Kui ma selle mängu alla laadisin, mis oli minu esimene mängimine, siis valisin kogemata batteli ja siis arvan, et tahan Hip Hopi, nii et see valiti meie jaoks jäädavalt, see on kõik, mida ma öelda tahan, kuid see on hea mäng, pole probleemi palun parandage see minu poolt, annan nende probleemide tõttu 4 tärni
Mulle meeldib seda mängu mängida, kuid probleem on selles, et selles on palju reklaame, kuid mitte kunagi ei anna hindu nagu ostetavatele asjadele...aga olen siiski tänulik tehtud mängu eest, sest see teeb mind õnnelikuks, välja arvatud reklaamid..aitäh☺🙂🙁
Hea mäng... AGA PALJUD LISAD 🤐 KÕIK ASJAD ON LUKUS...😬 Aga ilus mäng..😍 Mulle meeldib aga probleem lahendatud😥😬
Ma ei ole selle fänn ja kvaliteet on minu jaoks kehv
Ma arvan, et uh peaks spaa lukust lahti võtma ja uh saab asjad lukustada, kuid mitte täielikult, palun seda parandada
See on hea mäng väikese tüdrukuga mängimiseks, kui teil pole kodus muud teha kui telekat vaadata. See on suurepärane idee, et keegi saaks seal lastega mängida
Lahe, ma võitsin 2 korda baleriine lahti ja see oli lõbus!!!!!!!!!!!! ☺️🙂🙂 . Saate riietuda ja treenida, teha soenguid ja meiki, saate palju lahingut tantsida ❤️❤️❤️Ma ei võta seda mängu kunagi lahti, see on elu Ma ei mänginud seda kunagi enne, kui nägin seda aasta tagasi, ma tunnen ka kaka, et ma ei mänginud
See mäng on nii sõltuvust tekitav! Ma lihtsalt ei saa mängimist lõpetada! Ainus etteheide, mis mul on, on see, et see on üks kord tõrget teinud ja on veidi maha jäänud. Kuid peale selle on see mäng olnud suurepärane ja ma soovitan seda kindlasti!
päris pkk
SUPER tõrge Olen uurinud, kas see on tõrge teiste inimeste telefonis ja neil kõigil on olnud sama tulemus
Ma annan sellele ühe tärni bc mulle ei meeldi ja ma läksin kõik kaotsi, nii et see mulle ei meeldinud vabandust:(
See on okei. Esimestel kordadel on see lõbus, aga siis läheb igavaks. Lisaks, olenemata sellest, kas mängite balletti või hiphopi, võidavad nad peaaegu alati vastaspoole. Mängida on lõbus, kui olete nagu arstikabinetis ja teil pole muud teha, kui kodus ja teil on nii palju muid asju, millega saate tegeleda. Mäng pole üldse põnev ega huvitav. Minu väikesele nõbule see siiski meeldib, kuid ta on alles 6-aastane, nii et see mäng sobib tõenäoliselt väikestele lastele.
Mulle meeldib see idee, aga ma lihtsalt valisin räpi ja tahtsin muuta räpi balletiks, kuid miski ei tööta.
Tanzduell: Ballett vs. Hip-Hop Gelegenheitsspiele kphr