Post by arenfiexoober on Feb 16, 2022 1:42:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Дама ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Дама IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами бъг монети ▞▞▞
▞▞▞ Дама 2022 version ▞▞▞
Dama Da tavolo fkv
Грешка в логиката при теглене, когато не е наравно и аз избирам да продължа и да спечеля. Също така няма онлайн мултиплейър режим
Игра от детското ми! Ап-а е готин!
Добре, но защо кралят е ограничен в ходовете си. Кинг трябва да може да прескача и да яде от движение отпред или отзад
Причината да дам 3 звезди е, че въпреки че самата игра е добра, всеки път, когато AI е на път да загуби, той просто прави ход, след което се опитвате да го хванете, но след това се движи по обратния начин, правейки това отново, докато мачът се нарича равен. Също така би било хубаво, ако кралете могат да пътуват на дълги разстояния с един скок (наречени летящи крале).
Тази игра е наред, това е пулове, така че има същите правила и неща. Това, което не харесвам в тази игра, е, че когато стигнах до напредналото ниво и гледах добавка за намек и всеки намек, който получих, ме караше да отида в лошо място, така че да загубя. Един намек трябва да ми помогне да спечеля, а не AI. Иска ми се тази игра да бъде поправена, за да мога да се науча как да играя по-добре пулове. Те трябва да ви дадат повече инструкции и да не сте толкова гладни за реклами.
Добра игра, освен когато печелиш и двете страни са крале, тя те принуждава да теглиш...нямаш избор...но когато печели, играе играта до край...малко нечестно, ако питаш мен .
След дълга игра ботът продължаваше да върви от ъгъл до ъгъл, заключвайки ме 😡
Наслаждавам се на това, освен че преди това очаквах да се играе като шах. Много се радвам, че бях въведен в нова игра, сега мога да играя шах, драфт и дама
Рекламите, които се показват, са неподходящи за малки деца и трябва да бъдат спрени или съобразени с възрастта в тази безплатна версия. Рекламират се приложения за хазарт например. Премахнато.
Много лошо приложение! Аз съм експерт по шашка и шах. Това приложение е най-лошото. Повечето пъти, когато просто трябва да спечелите на шампионско ниво, това обявява равен!!! Ужасно приложение наистина!!!!!
Играта е добра, но е фалшива, не можете да избирате къде и как ще играя моята игра, а вие играете своята както искате, така че премахнете показалеца на таблицата, оставете да я играете така.
AI продължаваше да повтаря едни и същи движения, когато имах предимство. Играта беше обявена за равен, дори когато имах повече шансове за победа, въпреки че все още имах 3 попа, а опозицията имаше само 1:( Буквално се нуждае от някои грешки, за да бъдат коригирани.
Това приложение е такова облекчение, като се има предвид недостига на опции за нигерийската версия. Опозицията обаче е твърде слаба, дори на шампионско ниво. Прекалено лесно побеждавам програмата. Надграждането на приложението до много яростен противник ще го направи най-доброто сред приложенията за чернови досега.
Хубава игра, мисля, че ще бъде по-добре, ако играчът може да избере дали би искал автоматичния режим на игра или не
Dama Da tavolo fkv
Тази невероятна игра ме прави щастлив и удобен, когато я играя. Evenit има реклами, но е много лесно
Играта ми хареса. Но по някаква причина бях неудобно от идеята, че ниво „Начинаещ“ е доста трудно. Искам да кажа, да не мразя. Просто за мен нивото за начинаещи не би било толкова трудно. Много, МНОГО съжалявам, ако съм те обидил. Ако желаете или можете, можете да изтриете този коментар. Благодаря ти.
Добре, но техният наистина е един проблем за мен, когато имаш шанс да се отървеш от фигурата си, тя те заключва върху нея, така че дори и да не искаш да направиш това движение принудено, но освен това това е класика
Харесваше ми да играя играта, но искам по-трудна игра, която наистина ме кара да мисля за опции.
Те имат голям проблем с играта, когато те са в патова ситуация и AI има повече точки, това ще извика равенство, но когато имате повече точки, няма да направи това, ai също ще направи всичко възможно да създаде патова ситуация нарочно, така че няма да загуби, нито да ви позволи да спечелите (което се случва всеки един път в по-високите нива), играта също извиква равенство, когато една страна може да спечели (включително вашата, разбира се, че всъщност не можете да спечелите, защото AI отива в патова ситуация) и вие ще трябва да гледате добавяне на 30-те, за да продължите играта.
Би трябвало да е безплатно....но изисква "платена актуализация", за да има достъп до други нива...КУПАТО!
Трябва да можем да избираме коя игра да играем, когато имаме две плячки. Дори в задължителен режим
5 звезди страхотна проста игра.
Харесайте приложението, но трябва да активирате опцията за преместване към SD Разработчиците на приложения за Android трябва изрично да направят своите приложения достъпни за преместване на SD картата, като използват атрибута „android:installLocation“ в елемента на своето приложение. Ако не го направят, опцията „Преместване към SD карта“ е в сиво. ... Е, приложенията за Android не могат да работят от SD картата, докато картата е монтирана.
Checkers بورڈ nwt
Нигерийското ниво на шампиона е твърде бавно и печелившата игра се определя като равенство
Забавно е
Много сладък и фантастичен, обичам го и го играя всеки ден, моля, опитайте се да го направите по-трудно, благодаря и Бог да благослови продуцента
Cgj
Абсолютно страхотно за учащи се
Интересно е с някои видове пулове, готино е без проблем
Това е невероятна игра с изключително качество. Наслаждавах се от цялото си сърце; лесно се доближава. Можете да победите опонента с лекота.
Наистина харесвам новата функция за подсказки, но реакцията на играта обикновено е твърде бавна, това включва функцията за подсказки, отнема почти 10 секунди, за да се изиграе ход на ниво шампион. Моля, поработете върху него, благодаря. Освен това спечелих срещу използването на подсказка
Средното за мен е наистина лесно да победя AI дори на ниво шампион. Сигурен съм, че много хора могат лесно да завършат играта
Checkers بورڈ nwt
Това позволява да играете само както иска компютърът. Не можем да правим ходове сами. Компютърът решава и нашата страна. Но от своя страна компютърът взема свое собствено решение. Лошо приложение.
A.i е боклук на главните нива, това буквално е като да играеш на дете, което просто ще продължи да се движи напред-назад, докато тегленето не бъде принудено да се интересува от играта, която прави невъзможно напредването в
Galaxy Shooter Battle 2021: Galaxy attack Arkadne igre gbr
изтеглих това, за да опиташ да победиш друга симулация на пулове на експертна трудност, но първо изисква победа срещу предишните нива. нямам толкова време за губене.